Városrehabilitáció 2007-2013-ban, kézikönyv a városok számára

/
/
Városrehabilitáció 2007-2013-ban, kézikönyv a városok számára
A Városrehabilitáció 2007-2013-ban, Kézikönyv a városok számára című városrehabilitációs kézikönyvet az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium készítette a városfejlesztésre és a városrehabilitációra vonatkozó szakpolitikai iránymutatásként 2007-ben a Városfejlesztés Zrt és a Városkutatás Kft valamint a Vitalpro Kft szakértői közreműködésével. Az általa kialakított, és a magyarországi gyakorlatba bevezetett operatív városfejlesztési eszköztárnak és az általa korábban elkészített módszertani útmutatóknak megfelelően Városfejlesztés Zrt dolgozta ki Az akcióterületi terv módszertana és A városfejlesztő társaság című fejezetek szakmai tartalmát. A Városfejlesztés Zrt által kidolgozott részeket Aczél Gábor és Bajnai László írta. A Városkutatás Kft részéről készített részek szerzője Gerőházi Éva és Somogyi Eszter, a Vitalpro Kft által kidolgozottaké Lunk Tamás és Wachter Balázs volt.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Kérdése van?

Tegye fel őket alábbi elérhetőségein valamelyikén!

A Városfejlesztés Zrt-t azért alapítottuk 1997-ben, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát, kezdve a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának hazai tervezési és megvalósítási módszereivel, valamint szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeinek bevezetésével.

Elérhetőség

 H-1075 Budapest, Madách Imre út 2-6. II. lépcsőház 6. em. 57.

Városfejlesztés Zrt © Minden jog fenntartva