Megvalósíthatósági tanulmány

A megvalósíthatósági tanulmány kidolgozása

Az önkormányzati településfejlesztési, illetve településrehabilitációs projektek megvalósításának finanszírozását segítő támogatások megszerzése érdekében szükséges pályázatok megkövetelik a megvalósíthatósági tanulmány kidolgozását.

A pályázati támogatás nem a fejlesztés célja, hanem eszköze, így megszerzéséhez nem pusztán egy „jól megírt” pályázat, hanem a pályázat megalapozottságát biztosító jól előkészített projekt szükséges. Ez akkor biztosított, ha a települési önkormányzat rendelkezik szakmailag megalapozott, jóváhagyott komplex településfejlesztési akciótervvel, amelynek egyes projektjei – vagy ritkább esetben egésze – képezik a pályázati projektet.

A Városfejlesztés ZRt. vállalja jól előkészített, komplex településfejlesztési akciótervekkel megalapozott megvalósíthatósági tanulmányok elkészítését.

Referenciák

Megvalósíthatósági tanulmány: Középső-Ferencváros rehabilitációjára

A Középső-Ferencváros rehabilitációja keretében a Városfejlesztés Zrt készítette el a Megvalósíthatósági tanulmányt Bajnai László vezetésével a Ferenc tér és környezete rehabilitációjára a Regionális Fejlesztés…

Megvalósíthatósági tanulmány: Ecocity-Bátonyterenye projekt

A városrehabilitáció és a városfejlesztés érdekében a Városfejlesztés Zrt által kidolgozott projekt fő célkitűzése az volt, hogy megvalósításával elinduljon Bátonyterenye városközpontjának kialakítása. 

Megvalósíthatósági tanulmány: Rétsági Ipari park

A Városrehabilitáció 2007-2013-ban, Kézikönyv a városok számára című városrehabilitációs kézikönyvet az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium készítette a városfejlesztésre és…

A Városfejlesztés Zrt-t azért alapítottuk 1997-ben, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát, kezdve a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának hazai tervezési és megvalósítási módszereivel, valamint szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeinek bevezetésével.

Elérhetőség

 H-1075 Budapest, Madách Imre út 2-6. II. lépcsőház 6. em. 57.

Városfejlesztés Zrt © Minden jog fenntartva