Városrehabilitáció I. ütem: Szécsény, történelmi városmag

/
/
Városrehabilitáció I. ütem: Szécsény, történelmi városmag

Szécsény történelmi városmagja Észak-Magyarország egyik legkompaktabb műemléki egysége. Európai uniós pályázati keretek között történő városrehabilitáció megvalósítását azonban megnehezítette a projekt elemeinek bonyolult tulajdonjogi és kezelői helyzete, a rendelkezésre álló rendkívül rövid idő valamint a műemléki tervezésből adódó többlet feladatok.

Az Önkormányzat szakmai tanácsadójaként a Városfejlesztés Zrt. komplex projekt előkészítő tevékenysége Bajnai László vezetésével azzal segítette az Önkormányzat vezetésének és szakembereinek munkáját, hogy szakmailag összefogta és összehangolta a több szálon folyó műszaki, pénzügyi és jogi előkészítő illetve tervező munkát, szakmai szempontból koordinálta a helyszíni előkészítő tevékenységet és a pályázat kidolgozását annak érdekében, hogy a Város megfelelően előkészített projekt alapján nyújthassa be pályázatát. Helyi szakemberek és városi vezetők a projekt megvalósítása után azt a véleményüket fogalmazták meg, hogy a Városfejlesztés Zrt munkájának eredményeként Szécsény három év alatt harminc évet fejlődött.

Kérdése van?

Tegye fel őket alábbi elérhetőségein valamelyikén!

1A Városfejlesztés Zrt-t azért alapítottuk 1997-ben, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát, kezdve a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának hazai tervezési és megvalósítási módszereivel, valamint szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeinek bevezetésével.

Elérhetőség

 H-1075 Budapest, Madách Imre út 2-6. II. lépcsőház 6. em. 57.

Városfejlesztés Zrt © Minden jog fenntartva

Profit Method AI Bitspect Max