Városfejlesztő társaságok, projekttársaságok előkészítése, szakmai támogatása: MOVINNOV KFT

/
/
Városfejlesztő társaságok, projekttársaságok előkészítése, szakmai támogatása: MOVINNOV KFT

A MOVINNOV Kft. 2001-től látja el a komplex városfejlesztési feladatokat Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata nevében és megbízásából.

A komplex városfejlesztési tevékenység megindítása az alapján a tervezet alapján történt, amelyet a Városfejlesztés Zrt., akkori nevén SCET Magyarország Városfejlesztő Rt. készített el az Önkormányzat megbízásából 1999-2000 folyamán.

A „Tervezet az Önkormányzat városfejlesztési elképzeléseinek megvalósítására és vegyes tulajdonú városfejlesztő társaságának megalakítására” nyolc darab városfejlesztési akció akciótervét és a városfejlesztési akciókat megvalósító városfejlesztő társaságra vonatkozó javaslatot tartalmazta. Városfejlesztési tevékenységének megindítása után a MOVINNOV Kft. az akcióterveknek megfelelően megvalósította az óvári városközpont mellett tervezett új lakóterületet, a Lajta lakókertet, elindította a mosoni városközpont rehabilitációját és a Sport és Szabadidő Park megvalósítását a Mosoni-Duna partján.  

Kérdése van?

Tegye fel őket alábbi elérhetőségein valamelyikén!

1A Városfejlesztés Zrt-t azért alapítottuk 1997-ben, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát, kezdve a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának hazai tervezési és megvalósítási módszereivel, valamint szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeinek bevezetésével.

Elérhetőség

 H-1075 Budapest, Madách Imre út 2-6. II. lépcsőház 6. em. 57.

Városfejlesztés Zrt © Minden jog fenntartva