Urbanisztikai tanulmányterv II. – Losonc, Salgótarján

/
/
Urbanisztikai tanulmányterv II. – Losonc, Salgótarján

2002. júliusában készült el az Urbanisztikai Tanulmányterv II. Üteme Nógrád megye, Losonc és Salgótarján térségének fejlesztésére, amelyet a Nógrád Megyei Fejlesztési Tanács egyhangúlag hagyott jóvá. Az Urbanisztikai Tanulmányterv II. üteme a Neogradiensis Eurorégió határon átnyúló tervezési területének szlovákiai részére a Szlovák Köztársaság Környezetvédelmi Minisztériuma által megrendelt, és az AUREX által párhuzamosan kidolgozott tanulmánytervvel összehangolva készült, az Arge Donaulander Duna-menti nemzetközi együttműködés területrendezési munkacsoportja által kidolgozott metodikának megfelelően.

A terv I. része a helyzetelemzés alapján megfogalmazza a fejlesztés stratégiai céljait és prioritásait, a célok elérését szolgáló programokat és intézkedéseket, a térszerkezeti fejlesztési koncepciót valamint a megvalósításra vonatkozó javaslatokat és ajánlásokat. A terv II. részében került kidolgozásra Nógrád megye kiegyensúlyozott fejlesztésének térszerkezeti vázlata (A változat) és a 21-es főút fejlesztéséből adódó területfejlesztési lehetőségek kihasználására vonatkozó operatív térségfejlesztési javaslat.

Kérdése van?

Tegye fel őket alábbi elérhetőségein valamelyikén!

1A Városfejlesztés Zrt-t azért alapítottuk 1997-ben, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát, kezdve a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának hazai tervezési és megvalósítási módszereivel, valamint szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeinek bevezetésével.

Elérhetőség

 H-1075 Budapest, Madách Imre út 2-6. II. lépcsőház 6. em. 57.

Városfejlesztés Zrt © Minden jog fenntartva

Profit Method AI Bitspect Max