A szécsényi kistérség felzárkóztatási fejlesztési programja

/
/
A szécsényi kistérség felzárkóztatási fejlesztési programja

A kistérségi társulás megbízásából 2003. júniusában készült el a Szécsényi kistérség felzárkóztatási fejlesztési programja „I. Stratégia” című része, amely az adott térségre vonatkozóan továbbviszi és részletezi a Losonc – Salgótarján Urbanisztikai Tanulmánytervben foglaltakat.
A stratégia helyzetelmézése vizsgálta
– a demográfiai jellemzőket, emberi erőforrásokat, településhálózatot,
– a közlekedési és műszaki infrastruktúrát,
– a környezet-, természet- és tájvédelmet,
– a gazdaságot.
Elkészült a fejlesztést befolyásoló tényezők vizsgálata és az elképzelhető fejlődési pályák prognosztizálható forgatókönyveinek leírása.
Megfogalmazásra kerültek a kistérség fejlesztésének stratégiai céljai és kidolgozásra került a Szécsényi Kistérség m= 1:100000 léptékű Stratégiai Fejlesztési Terve, melyekben fejlesztési célként kijelölésre került Szécsény történelmi városközpontjának rehabilitációja is.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Stratégiai fejlesztési terv a Szécsényi kistérségre

Jelmagyarázat

Kérdése van?

Tegye fel őket alábbi elérhetőségein valamelyikén!

A Városfejlesztés Zrt-t azért alapítottuk 1997-ben, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát, kezdve a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának hazai tervezési és megvalósítási módszereivel, valamint szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeinek bevezetésével.

Elérhetőség

 H-1075 Budapest, Madách Imre út 2-6. II. lépcsőház 6. em. 57.

Városfejlesztés Zrt © Minden jog fenntartva