A bátonyterenyei kistérség felzárkóztatási fejlesztési programja

/
/
A bátonyterenyei kistérség felzárkóztatási fejlesztési programja

A kistérségi társulás megbízásából 2003. júliusában készült el a Bátonyterenyei kistérség felzárkóztatási fejlesztési programja „I. Stratégia” című része, amely az adott térségre vonatkozóan továbbviszi és részletezi a Losonc – Salgótarján Urbanisztikai Tanulmánytervben foglaltakat. A stratégia helyzetelmézése vizsgálta

  • a demográfiai jellemzőket, emberi erőforrásokat,
  • településhálózatot, a közlekedési és műszaki infrastruktúrát,
  • a környezet-, természet- és tájvédelmet,
  • a gazdaságot.
Elkészült a fejlesztést befolyásoló tényezők vizsgálata és az elképzelhető fejlődési pályák prognosztizálható forgatókönyveinek leírása. Megfogalmazásra kerültek a kistérség fejlesztésének stratégiai céljai és kidolgozásra került a Bátonyterenyei Kistérség m= 1:100000 léptékű Stratégiai Fejlesztési Terve, melyekben fejlesztési célként kijelölésre került Bátonyterenye városközpontjának rehabilitációja és fejlesztése is.

Stratégiai fejlesztési terv a Bátonyterenyei kistérségre

Jelmagyarázat

Kérdése van?

Tegye fel őket alábbi elérhetőségein valamelyikén!

1A Városfejlesztés Zrt-t azért alapítottuk 1997-ben, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát, kezdve a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának hazai tervezési és megvalósítási módszereivel, valamint szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeinek bevezetésével.

Elérhetőség

 H-1075 Budapest, Madách Imre út 2-6. II. lépcsőház 6. em. 57.

Városfejlesztés Zrt © Minden jog fenntartva

Profit Method AI Bitspect Max