Városfejlesztési Akciótervek Zalaegerszegre

/
/
Városfejlesztési Akciótervek Zalaegerszegre

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatával kötött megállapodásának megfelelően a Városfejlesztés Zrt – korábbi nevén SCET Magyarország Városfejlesztő Rt. – megvizsgálta, hogy a közszféra és a magánszféra együttműködésén alapuló operatív városfejlesztési modell alkalmazásával miképpen valósíthatóak meg az Önkormányzat városfejlesztési elképzelései piaci alapon, de általa kézbentartható módon, és elkészítette a városfejlesztési akciók tervezetét, valamint a megvalósításukra alkalmas szervezet megalakítására vonatkozó javaslatot.

A városfejlesztési akciók között kiemelt figyelmet kapott a gébárti idegenforgalmi fejlesztés. Ebben az esetben annak a tisztázása is kiemelten fontos volt, hogy az élményfürdő termálvíz-ellátása hogyan biztosítható az Önkormányzat szempontjából a legkedvezőbb módon. Ennek érdekében a Városfejlesztés Zrt külön szakvéleményt készíttetett, amely tisztázta, hogy a tervezett fejlesztés területén, a megépült termálfürdő helyszínén hasznosítható termálvíz található.

A belváros rehabilitációjára vonatkozó akcióterv áttekintő tervlapja

Kérdése van?

Tegye fel őket alábbi elérhetőségein valamelyikén!

1A Városfejlesztés Zrt-t azért alapítottuk 1997-ben, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát, kezdve a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának hazai tervezési és megvalósítási módszereivel, valamint szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeinek bevezetésével.

Elérhetőség

 H-1075 Budapest, Madách Imre út 2-6. II. lépcsőház 6. em. 57.

Városfejlesztés Zrt © Minden jog fenntartva