VÁROSFEJLESZTŐ TÁRSASÁGOK SZAKMAI TÁMOGATÁSA

Városfejlesztő társaságok szakmai támogatása, alapítása

Városfejlesztő társaságok szakmai támogatása

Városfejlesztő társaságok szakmai támogatása

A Városfejlesztés ZRt. vállalja településfejlesztő, városfejlesztő társaságok szakmai támogatása, előkészítése lebonyolítását, pénzintézeti, illetve szakmai partnerek bevonásával, az alapító dokumentumok elkészítésével, a személyzet kiképzésével.

A településrendezési tervekben, illetve a komplex településfejlesztési akciótervekben megfogalmazásra kerülő önkormányzati településfejlesztési és településrehabilitációs célok megvalósításának szervezeti eszköze a településfejlesztő társaság.

A Városfejlesztés ZRt. vállalja településfejlesztő, városfejlesztő társaságok létrehozásának előkészítését pénzintézeti, illetve szakmai partnerek bevonásával, az alapító dokumentumok elkészítésével, a személyzet kiképzésével, igény esetén franciaországi, illetve európai uniós továbbképzések szervezésével és lebonyolításával.

Szervezeti javaslat

A településfejlesztő társaságok megalakításának előkészítése során megtörténik a szükséges szervezet társasági formájára, tőkéjének nagyságára és összetételére, szervezeti felépítésére, személyzetének szakmai összetételére és létszámára vonatkozó javaslat kidolgozása.

Jogi konstrukció

A településfejlesztő társaságok megalakításának előkészítése során megtörténik a társaság és az alapító önkormányzat, illetve önkormányzatok közötti együttműködés jogi konstrukciójára vonatkozó javaslat megfogalmazása.

Üzleti terv elkészítése

A településfejlesztő társaság által megvalósításra kerülő komplex településfejlesztési akcióterv, illetve akciótervek pénzügyi paramétereivel összhangban kidolgozásra kerül a társaság üzleti terve a működés első három évére szimulált mérleg és eredménykimutatás kidolgozásával.

Referenciák

Kapcsolódó szolgáltatások