Konferencia meghívó

/
/
Konferencia meghívó

Budapest és Agglomeráció konferencia, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége szervezésében, Budapest Főváros Önkormányzata, a Fővárosi Agglomerációs Önkormányzati Társulás valamint a Városfejlesztés Zrt. szakmai támogatásával kerül megrendezésre 2013. március 7-én Budapesten, az Újvárosházán (Bp., V. ker. Váci u. 62-64.).

A program az agglomeráción kívüli települések számára is hasznos információkkal szolgálhat többek között azért is, mert az Európai Bizottság, DG Regio Terület- és Városfejlesztési Politikák programigazgatásért felelős igazgatósága részéről is érkezik egy előadó, aki az integrált területi beruházásokkal kapcsolatosan tart egy előadást, így a konferencia vendégei első kézből juthatnak információkhoz a 2014-2020 között várható uniós város- és területfejlesztési támogatási elvekről és eszközökről.

A konferencia célja, hogy a térség közigazgatási vezetőit- polgármesterek, jegyzők, hivatalvezetők, közszolgáltatók képviselői- invitálva azonosítsuk a jelen legfontosabb problémáit, s ezeket a jövő lehetőségeinek tükrében, fenntartható módon próbáljuk megoldani. A városüzemeltetés, közlekedés, tervezés és fejlesztéstémák olyan területek, melyek megfelelő megoldása jelentősen segítheti a térség versenyképességét, vonzerejét.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezés és részletes program:

http://konferenciak.advalorem.hu/budapest-agglomeracio

Kérdése van?

Tegye fel őket alábbi elérhetőségein valamelyikén!

1A Városfejlesztés Zrt-t azért alapítottuk 1997-ben, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát, kezdve a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának hazai tervezési és megvalósítási módszereivel, valamint szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeinek bevezetésével.

Elérhetőség

 H-1075 Budapest, Madách Imre út 2-6. II. lépcsőház 6. em. 57.

Városfejlesztés Zrt © Minden jog fenntartva

Profit Method AI Bitspect Max