Integrált területi program – Nagykanizsa

/
/
Integrált területi program – Nagykanizsa

A Városfejlesztés Zrt elkészítette Nagykanizsa Megyei Jogú Város Integrált Területi Programját – ITP – Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából (2014-2015). Az ITP az Integrált településfejlesztési Stratégia – ITS – azon fejlesztéseit tartalmazza, amelyek a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében biztosított vissza nem térítendő támogatásokból kerülnek finanszírozásra és megvalósításuk a 2014-2020 fejlesztési időszakban történik.

Az ITS keretében közép távon tervezett fejlesztések másik része a Modern Városok Program – MVP – keretében kerül megvalósításra, alapvetően szintén a 2014-2020 fejlesztési időszak keretében. Az ITP és az MVP projektjeinek közös célja a helyi gazdaság fejlesztése, új ipari munkahelyteremtő beruházások megvalósítására alkalmas ipari terület kialakítása Nagykanizsa 500 hektáros új északi ipari területén, valamint az urbanizációs és közlekedési feltételek biztosítása érdekében az előző periódusban megkezdett városrehabilitáció folytatása és a délkeleti – déli elkerülő út megvalósítása.

A Városfejlesztés Zrt által készített Integrált Településfejlesztési Stratégia és Településfejlesztési Koncepció végrehajtását szolgáló ITP és MVP projektek szabályozási eszközökkel történő támogatása érdekében a Városfejlesztés Zrt az Akcióterv Kft-vel elkészítette a hozzájuk illeszkedő új településrendezési eszközöket is Nagykanizsa MJV Önkormányzata megbízásának eleget téve.

Kérdése van?

Tegye fel őket alábbi elérhetőségein valamelyikén!

1A Városfejlesztés Zrt-t azért alapítottuk 1997-ben, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát, kezdve a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának hazai tervezési és megvalósítási módszereivel, valamint szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeinek bevezetésével.

Elérhetőség

 H-1075 Budapest, Madách Imre út 2-6. II. lépcsőház 6. em. 57.

Városfejlesztés Zrt © Minden jog fenntartva