A szécsényi kistérség operatív fejlesztési programja

/
/
A szécsényi kistérség operatív fejlesztési programja

A 2003 júniusában elkészült Stratégia után a nyár végén és az ősz folyamán készítette el a Városfejlesztés Zrt a Szécsényi kistérség felzárkóztatási fejlesztési programjának II. részét, az Operatív Fejlesztési Programot.

A Stratégia és a stratégiai fejlesztési terv a kistérség fejlesztésének egyik stratégiai céljaként fogalmazta meg a szécsényi történelmi városmag rehabilitációját, ami a kistérségi Operatív Fejlesztési Program intézkedéseként részletes meghatározásra került. A felzárkóztatási fejlesztési program kidolgozása közben megjelent európai uniós pályázat lehetőséget adott az Önkormányzatnak, hogy valóra váltsa stratégiai célkitűzését.

A Városfejlesztés Zrt programozási munkája ezért a városrehabilitációs intézkedés tekintetében komplex projekt előkészítési tevékenységgel egészült ki annak érdekében, hogy a kínálkozó lehetőséget kihasználva a Város ne csak elhatározni tudja, de meg is valósíthassa a tervezett intézkedést.

Az időben megkezdett stratégiai fejlesztési gondolkozás és operatív programozás jól megtérülő befektetésnek bizonyult az önkormányzat számára, mivel ez tette lehetővé, hogy a pályázati kiírásra gyorsan reagálva rövid idő alatt elő tudja készíteni városrehabilitációs projektjét, ami e nélkül az előzmény nélkül lehet hogy nem sikerült volna határidőre, a kellő minőségben.

Kérdése van?

Tegye fel őket alábbi elérhetőségein valamelyikén!

1A Városfejlesztés Zrt-t azért alapítottuk 1997-ben, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát, kezdve a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának hazai tervezési és megvalósítási módszereivel, valamint szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeinek bevezetésével.

Elérhetőség

 H-1075 Budapest, Madách Imre út 2-6. II. lépcsőház 6. em. 57.

Városfejlesztés Zrt © Minden jog fenntartva

Profit Method AI Bitspect Max