Megvalósult fejlesztéseket adtak át Szombathelyen

/
/
Megvalósult fejlesztéseket adtak át Szombathelyen

Megvalósultak a Városfejlesztés Zrt Szombathely Belvárosára készített városfejlesztési tervei.

A Városfejlesztés Zrt által 2014-ben Szombathely Belvárosára készített Előzetes Akcióterületi Terv alapján, a városfejlesztési tervek jóváhagyását követően követően, az EATT-ben foglaltak alapján azonnal megindult a Szent Márton születésének 1700. évfordulója megünneplése kapcsán, a Szent Márton Terv keretében tervezett fejlesztések előkészítése.

A Szent Márton Terv nagy része 2017 végéig meg is valósult: a Szent Márton templom előtti Szent Márton tér megújítása, a Berzsenyi tér és a Mindszenty tér megújítása a székesegyház, a püspöki palota és a megyeháza előtt, a Smidt Múzeum felújítása és bővítése, valamint a Savaria Múzeum megújítása. Karácsony előtt két nappal került átadásra a megújított Mindszenty tér és Berzsenyi tér.

A Berzsenyi tér és a Mindszenty tér közterület-alakítási tervének tervezője: Mangliár László okl. építészmérnök A fotókat Dr. Bajnai László készítette.

Kérdése van?

Tegye fel őket alábbi elérhetőségein valamelyikén!

1A Városfejlesztés Zrt-t azért alapítottuk 1997-ben, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát, kezdve a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának hazai tervezési és megvalósítási módszereivel, valamint szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeinek bevezetésével.

Elérhetőség

 H-1075 Budapest, Madách Imre út 2-6. II. lépcsőház 6. em. 57.

Városfejlesztés Zrt © Minden jog fenntartva

Profit Method AI Bitspect Max