Bajnai László – Közigazgatási urbanisztika (egyetemi előadás)

/
/
Bajnai László – Közigazgatási urbanisztika (egyetemi előadás)

Dr. Bajnai Lászlónak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatási urbanisztika kurzusa keretében az urbanizációról, városfejlesztésről, településfejlesztésről, a környezeti szempontból fenntartható urbanizáció és a fenntartható városfejlesztés kihívásairól, a tervszerű városfejlesztés, településfejlesztés szükségességéről és lehetségességéről a magyarországi bevált gyakorlatot bemutató esettanulmány kontextusában tartott, 2019. november 28-i és december 12-i előadásai letölthetők és megtekinthetők egységes szerkezetben pdf formátumban.

A dokumentum a Középső-Ferencvárosnak az esettanulmányban bemutatott 18 éves városfejlesztési fejlesztési folyamata valamint annak az EU-csatlakozás előtti és utáni szakaszában elért eredményei tükrében mutatja be a tervszerű városfejlesztés, tervszerű településfejlesztés tervezésének és megvalósításának logikai összefüggéseit, Magyarországon is alkalmazható módszereit és eszközeit.

A dokumentum az alapképzés nappalis hallgatóinak tartott előadás ismeretanyagát tartalmazza, de hasznos információkat tartalmaz a levelezősök, a mester szakosok, illetve minden, a téma iránt érdeklődő egyetemi vagy doktori iskolai hallgató és a továbbképzési programok keretében a városfejlesztés, illetve a fenntartható urbanizáció ismeretanyagának elsajátítására törekvő, gyakorló szakemberek számára is.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Kérdése van?

Tegye fel őket alábbi elérhetőségein valamelyikén!

A Városfejlesztés Zrt-t azért alapítottuk 1997-ben, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát, kezdve a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának hazai tervezési és megvalósítási módszereivel, valamint szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeinek bevezetésével.

Elérhetőség

 H-1075 Budapest, Madách Imre út 2-6. II. lépcsőház 6. em. 57.

Városfejlesztés Zrt © Minden jog fenntartva