Főoldal
2017 12. 22.
Megvalósult...
Megvalósultak a Városfejlesztés Zrt Szombathely Belvárosára készített városfejlesztési tervei.

2017 11. 04.
Integrált...
Az integrált településfejlesztési stratégia és az akcióterületi terv tervezését meghatározó

2017 09. 07.
Kézikönyv a...
Az integrált településfejlesztési stratégia készítésére vonatkozó első

2017 08. 31.
Településrendez...
Az integrált településfejlesztési stratégia alapján a Városfejlesztés Zrt


Területfejlesztési és területrendezési tervezés

Területfejlesztési és területrendezési tervezés

Az operatív fejlesztési megközelítés és a partnerségen alapuló fejlesztési logika eredményesen alkalmazhatónak bizonyult a területfejlesztési és területrendezési tervezésben is, kistérségi és határon átnyúló, nagyobb térségi szinten egyaránt.

Sikeres projektjei alapján a Városfejlesztés ZRt. vállalja a települési önkormányzatok térségi szinten összehangolt településfejlesztési és területfejlesztési tevékenységét megalapozó területfejlesztési és területrendezési tervek, tanulmánytervek kidolgozását.

Ennek keretében a Városfejlesztés ZRt. vállalja területfejlesztési, térségi fejlesztési, illetve felzárkóztatási stratégiák, operatív programok, stratégiai fejlesztési tervek kidolgozását.

Területfejlesztési projektek előkészítése

A területfejlesztési stratégiák és tervek készítése során a Városfejlesztés ZRt., meghatározza a stratégiákban rögzített fejlesztési célok valóra váltásához szükséges eszközöket.

Területfejlesztési projektek előkészítése

A területfejlesztési tervek és stratégiák kidolgozása során a Városfejlesztés ZRt. a településrendezési és területrendezési tervekben rögzített, illetve esetenként azokon kívül megfogalmazott települési önkormányzati és kistérségi szintű fejlesztési elképzelések megvalósíthatóságának komplex (társadalmi, gazdasági, műszaki) vizsgálata és kiértékelése alapján határozza meg a stratégiákban, illetve stratégiai fejlesztési tervekben, illetve területrendezési tervekben rögzítésre kerülő fejlesztéseket.

A Városfejlesztés ZRt. így már a területfejlesztési és területrendezési tervezés fázisában elindítja az adott térség számára az összehangolt megvalósításra alkalmas, szakmailag megalapozott területfejlesztési projektek előkészítését.

Területfejlesztési pályázatok kidolgozása

Területfejlesztési pályázatok kidolgozása

Az időben megkezdett és szakmailag megalapozott stratégiai tervezés a valós helyi és társadalmi fejlesztési igényekre reagáló, megvalósításra alkalmas területfejlesztési projektek kidolgozását teszi lehetővé.

A Városfejlesztés ZRt. vállalja területfejlesztési pályázatok kidolgozását, amelyek szakmai megalapozását és jó előkészítését a megvalósíthatóság követelményeit és a megalapozottság komplex (társadalmi, gazdasági, műszaki) szempontjait szem előtt tartó stratégiai gondolkozás és tervezés teszi lehetővé.

2006 © Városfejlesztés Webshark
Bemutatkozás | Elérhetőségek | Szolgáltatások | Referenciák | Partnerek | Módszertan | Impresszum | Adatvédelem | Sitemap