Főoldal
2017 12. 22.
Megvalósult...
Megvalósultak a Városfejlesztés Zrt Szombathely Belvárosára készített városfejlesztési tervei.

2017 11. 04.
Integrált...
Az integrált településfejlesztési stratégia és az akcióterületi terv tervezését meghatározó

2017 09. 07.
Kézikönyv a...
Az integrált településfejlesztési stratégia készítésére vonatkozó első

2017 08. 31.
Településrendez...
Az integrált településfejlesztési stratégia alapján a Városfejlesztés Zrt


Kérem válasszon az alábbi kategóriák közül


Kategóriák

  • Városfejlesztési akciók előkészítése - komplex városfejlesztés: akcióterületi terv

A lapozáshoz kattintson az oldalszámokra: « 1 2 3 4 »

Integrált Városfejlesztési és Településfejlesztési Stratégia készítése

A Városfejlesztés Zrt minden városi kategória számára készített integrált városfejlesztési stratégiát a 2007-2013 fejlesztési időszakban az akcióterületi tervek stratégiai szintű megalapozása érdekében. A Városfejlesztés Zrt szakértői közreműködésével készültek el a későbbiekben a jogszabályban integrált településfejlesztési stratégiának nevezett integrált városfejlesztési stratégiákra - IVS - vonatkozó szakpolitikai iránymutatások, a 2007-es, Városrehabilitáció 2007-2013, Kézikönyv a városok...INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIA - SZOMBATHELY | 2014

 INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIA - SZOMBATHELY   | 2014 2014-ben Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a Városfejlesztés Zrt elkészítette Szombathely Megyei Jogú Város Településfejlesztési Koncepcióját és Integrált Településfejlesztési Stratégiáját valamint a hozzá tartozó Megalapozó Vizsgálatot.
2017-ben Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a Városfejlesztés Zrt elkészítette Szombathely Megyei Jogú Város Településfejlesztési Koncepcióját és Integrált Településfejlesztési Stratégiájának módosítását.


ELŐZETES AKCIÓTERÜLETI TERV SZOMBATHELY MJV BELVÁROSÁRA | 2014

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata 2014-ben hagyta jóvá a Városfejlesztés Zrt által, Bajnai László PhD, városfejlesztési irányító tervező vezetésével készített Előzetes Akcióterületi Tervet Szombathely MJV Belvárosára. Az Előzetes Akcióterületi Terv (EATT) alapozza meg Szombathely Belvárosának komplex megújítását. Az EATT-ben foglaltak alapján azonnal megindult a Szent Márton születésének 1700. évfordulója megünneplése kapcsán a Szent Márton Terv keretében tervezett fejlesztések...INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIA - NAGYKANIZSA | 2014

 INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIA - NAGYKANIZSA   | 2014 2014-ben Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a Városfejlesztés Zrt elkészítette Nagykanizsa Megyei Jogú Város Településfejlesztési Koncepcióját és Integrált Településfejlesztési Stratégiáját valamint a hozzájuk tartozó Megalapozó Vizsgálatot.
A Településfejlesztési Koncepció és az ITS a szakmai alapja a következő városfejlesztési és településrendezési dokumentumoknak:
Integrált Területi Program (ITP)
Akcióterületi Terv a városközpont funkcióbővítő...AKCIÓTERÜLETI TERV - ÜLLŐ VÁROSKÖZPONT FEJLESZTÉSE

AKCIÓTERÜLETI TERV - ÜLLŐ VÁROSKÖZPONT FEJLESZTÉSE 2010-ben Üllő Város Önkormányzata megbízásából a Városfejlesztés Zrt elkészítette a Üllő Városközpont Fejlesztése és Funkcióbővítő Rehabilitációjára vonatkozó Végleges Akcióterületi Tervet. Az Akcióterületi Tervben alapján megépült a városháza és megvalósult a városközpont fejlesztésének I. üteme.
Vezető városfejlesztési tervező: Bajnai László
A tervezett, és jelentős részében már megvalósult akcióterületi terv - ATT - az integrált városfejlesztési stratégia és az integrált...A lapozáshoz kattintson az oldalszámokra: « 1 2 3 4 »

2006 © Városfejlesztés Webshark
Bemutatkozás | Elérhetőségek | Szolgáltatások | Referenciák | Partnerek | Módszertan | Impresszum | Adatvédelem | Sitemap