Főoldal
2017 12. 22.
Megvalósult...
Megvalósultak a Városfejlesztés Zrt Szombathely Belvárosára készített városfejlesztési tervei.

2017 11. 04.
Integrált...
Az integrált településfejlesztési stratégia és az akcióterületi terv tervezését meghatározó

2017 09. 07.
Kézikönyv a...
Az integrált településfejlesztési stratégia készítésére vonatkozó első

2017 08. 31.
Településrendez...
Az integrált településfejlesztési stratégia alapján a Városfejlesztés Zrt


Kérem válasszon az alábbi kategóriák közül


Kategóriák

  • Településrendezési tervek készítése

A lapozáshoz kattintson az oldalszámokra: « 1 2 3 »

TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV - NAGYKANIZSA | 2017. 08. 31.

A településszerkezeti tervet az Akcióterv Kft és a Városfejlesztés Zrt készítette. Vezető településrendezési tervező: Gergye Péter, társtervező, városfejlesztési irányító tervező: Dr. Bajnai László.
A településszerkezeti terv, a helyi építési szabályzat és a szabályozási terv a Városfejlesztés Zrt által Bajnai László vezetésével készített integrált településfejlesztési stratégia - ITS - eredményeit és szemléletét ülteti át a szabályozáson alapuló városfejlesztésbe, a...SZABÁLYOZÁSI TERV - NAGYKANIZSA | 2017. 08. 31.

A szabályozási tervet az Akcióterv Kft és a Városfejlesztés Zrt készítette. Vezető településrendezési tervező: Gergye Péter, társtervező, városfejlesztési irányító tervező: Dr. Bajnai László.
A szabályozási terv a helyi építési szabályzat és a szabályozási terv a Városfejlesztés Zrt által Bajnai László vezetésével készített integrált településfejlesztési stratégia - ITS - eredményeit és szemléletét ülteti át a szabályozáson alapuló városfejlesztésbe, a településrendezési...HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT - NAGYKANIZSA | 2017. 08. 31.

A Helyi Építési Szabályzatot az Akcióterv Kft és a Városfejlesztés Zrt készítette. Vezető településrendezési tervező: Gergye Péter, társtervező, városfejlesztési irányító tervező: Dr. Bajnai László.
A Helyi Építési Szabályzat a Városfejlesztés Zrt által Bajnai László vezetésével készített településfejlesztési koncepció és integrált településfejlesztési stratégia - ITS - alapján készült, azok szemléletét és eredményeit ülteti át a szabályozáson alapuló városfejlesztés gyakorlatába, a...TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV - NAGYKANIZSA, ÉSZAKI IPARI TERÜLET | 2016

A településszerkezeti tervet az Akcióterv Kft és a Városfejlesztés Zrt készítette. Vezető településrendezési tervező: Gergye Péter, társtervező, városfejlesztési irányító tervező: Bajnai László.
A településszerkezeti terv a Városfejlesztés Zrt által Bajnai László vezetésével,Nagykanizsa új, 500 hektáros északi ipari területére vonatkozóan készített Akcióterületi Terv - ATT - eredményeit ülteti át az akcióterület fejlesztésének szabályozási eszközeként kidolgozott településrendezési...SZABÁLYOZÁSI TERV - NAGYKANIZSA, ÉSZAKI IPARI TERÜLET

A szabályozási tervet az Akcióterv Kft és a Városfejlesztés Zrt készítette. Vezető településrendezési tervező: Gergye Péter, társtervező, városfejlesztési irányító tervező: Bajnai László.
A szabályozási terv a Városfejlesztés Zrt által Bajnai László vezetésével, Nagykanizsa új, 500 hektáros északi ipari területére vonatkozóan készített Akcióterületi Terv - ATT - eredményeit ülteti át az akcióterület fejlesztésének szabályozási eszközeként kidolgozott településrendezési tervbe.
...A lapozáshoz kattintson az oldalszámokra: « 1 2 3 »

2006 © Városfejlesztés Webshark
Bemutatkozás | Elérhetőségek | Szolgáltatások | Referenciák | Partnerek | Módszertan | Impresszum | Adatvédelem | Sitemap